Projektek

Ode to JOY

add class h_bar orange

A JOY projekt célcsoportja olyan fiatal felnőttek, akik nem vesznek részt foglalkoztatásban, oktatásban vagy képzésben (NEET). A projekt a NEET-eknek és a velük foglalkozó szakembereknek kínál olyan tréning módszereket, amelyek segítik a korábban megszerzett tanulási eredmények tudatosítását, értékelését és hasznosítását. A projekt keretein belül kidolgozott gyakorlatok segítik a pozitív érzések felismerését és mélyebb megélését.

Célunk, hogy segítsük az érintett fiatalok reális énképének és pozitív jövőképének kialakulását, ezzel elősegítve őket a saját céljaik megfogalmazásában és jövőjük alakításában. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan tanulmányokba fogjanak, amelyek mellett ki tudnak tartani vagy hosszabban tudjanak elköteleződni a leendő munkahelyükön.

A kidolgozott programban többek között felhasználunk eszközöket a storytelling, szimbólummunka, dráma gyakorlatokból, a tréningjeinket és workshopjainkat úgy alakítjuk ki, hogy mindenki találjon benne olyat, ami őt megszólítja. A projektben kidolgozunk egy eszköztárat és egy kézikönyvet, amivel a NEET-ekkel dolgozó szakembereket szeretnénk gyakorlati és elméleti írásokkal segíteni, valamint tartunk tréningeket, workshopokat is.

Amennyiben szeretné követni munkákat keresse fel a projekt honlapját vagy facebook oldalát.

Program: Erasmus+
Pályázati kategória: Együttműködés az innováció és a bevált gyakorlatok cseréje terén
Tevékenységtípus: Stratégiai partnerség a felnőtt tanulás területén
Pályázati azonosító: 2021-1-HU01-KA220-ADU-000028311

A program kezdete: 2021.11.01.
A program vége: 2024.04. 30.
A projekt futamideje: 32 hónap

Partnerek:

A projekt honlapja: https://joy-experience.eu/
A projekt Facebook oldala: https://www.facebook.com/JOY.experience.eu//

Founded by the Erasmus+ Programme of the European Union

„Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.Ez a weboldal és a rajta található anyagok a szerző nézeteit tükrözik, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.”