Díjaink

Noha minden projektünkre büszkék vagyunk, itt a díjazott vagy valamilyen elismerésben részesített projektjeinket mutatjuk be.

add class h_bar purple

  

Nemzetközi Együttműködési Kultúráért Nívódíj

Játszd el a munkád! Lifelong Learning Programme – Leonardo da Vinci projektünk 2015-ben elnyerte a Tempus Közalapítvány Nemzetközi Együttműködési Kultúráért Nívódíját.

„A projekt egyik különlegessége, hogy a magyar alapítványi iskola mellett két egyetem és egy munkaügyi központ együttműködésével valósult meg, így különböző szempontokat tudtak figyelembe venni a munkába álláshoz, munkavállaláshoz szükséges készségek fejlesztése tekintetében. A részt vevő tanulók magabiztosságot szerezhettek, és tudatosabbak lettek, ami növelheti az álláskeresésben sikeres, és csökkentheti a munkájukkal elégedetlen fiatalok számát.”
(Arany Anett, Tempus Közalapítvány)

add class h_bar purple

ELENA

JÓ GYAKORLAT

SIKERTÖRTÉNET

ELENA – Szemtől szemben a természettel Lifelong Learning Programme – Comenius projektünket az Európai Unió a megvalósítás és a menedzsment tekintetében jó gyakorlatnak, a projekt eredményeit pedig sikertörténetnek minősítette.

ec.europa.eu projektoldal

My Story

JÓ GYAKORLAT

My Story – digitális történetgyűjtemény a sokszínűség iskolai oktatásához Erasmus+ köznevelési stratégiai partnerségi projektünket az Európai Unió a megvalósítás és a menedzsment tekintetében jó gyakorlatnak minősítette.

ec.europa.eu projektoldal

Egymás építése

JÓ GYAKORLAT

Egymás építése Európai Önkéntes Szolgálat projektünket az Európai Unió a megvalósítás és a menedzsment tekintetében jó gyakorlatnak minősítette.

ec.europa.eu projektoldal

Health Points

JÓ GYAKORLAT

Health Points – Játékalapú tanulás az egészséges életmódért Erasmus+ felnőttképzési stratégiai partnerségi projektünket az Európai Unió a megvalósítás és a menedzsment tekintetében jó gyakorlatnak minősítette.

ec.europa.eu projektoldal