Csapatunk

add class h_bar purple

Csapatunk

Suhajda Etelka Orsolya PhD

ügyvezető

Lelkigondozó, mentálhigiénés szakember. Több különböző területen szerzett diplomát: bölcsész, nyelvész, teológus és mentálhigiénés lelki- és családgondozó végzettségekkel rendelkezik. Több mint két évtizeden keresztül dolgozott lelkészként. A személyes lelkigondozások mellett éveken keresztül vezetett gyászcsoportot, foglalkozott veszteség- és gyászfeldolgozással, tanulássegítéssel, mélyszegénységben élő gyermekekkel és családokkal. Huszonöt évig tanított hittant általános iskolában, ekkor ismerkedett meg különböző játékos és fejlesztő pedagógiai módszerekkel. A lelkészi munka másik szegmenséből adódóan gyakorlatot szerzett pályázatírásban, pályázati elszámolásban és gazdasági menedzsmentben is. A mai napig tart önsegítő foglalkozásokat idősotthonokban, heti alkalmakat illetve nyári táborokat kamaszcsoportoknak. 2006 és 2016 között több kiadónak dolgozott fordítóként, szerkesztőként és olvasószerkesztőként, Raana Raas néven ismert sci-fi író. A Rogers Alapítványban 2022 óta dolgozik.

Suhajda Éva Virág PhD

projektmenedzser, tréner, mese-, mozgás- és táncterapeuta

Az alapítvány volt ügyvezetője, szakmai vezetője, szenior trénere. Virág három diplomával és nyelvtudományi doktorátussal rendelkezik, emellett sok formális és informális képzést végzett el. Képzett pszichodinamikus tánc- és mozgásterapeuta, Metamorphosis meseterapeuta és személyközpontú tanácsadó. Az elmúlt években érzelmi intelligencia-fejlesztéssel, játékpedagógiával, drámapedagógiával, szabadidő-pedagógiával, környezeti neveléssel és tehetséggondozással kapcsolatos alapítványi és más szervezetek által szervezett projektekben dolgozott kutatói- fejlesztői területeken. 28 éves tréneri tapasztalattal a háta mögött felelős az alapítvány akkreditált és nem formális képzési programjainak magas szintű minőségéért.

Illés Zsuzsa

projektmenedzser, tréner

A projektmenedzsment mellett az alapítvány rendezvényeit, utazásait és a projektkommunikációs feladatokat is szervezi. Pénzügyi belső ellenőr volt, majd tréner, aztán gyermekjóga és nőijóga oktató képzést végzett, közben évekig angolt tanított. Szeret gyerekekkel játszva tanulni – így segít évek óta nyaranta élménypedagógiával gyerektáborokban felzárkózni, elmélyülni. Szabadidejében kutyázik és fotóz vagy főzésben önmegvalósít, ez utóbbiban (is) lelkes támogatója a családja. Az alapítványban 2023. januárja óta dolgozik.

Rezák-Kottes Anikó

projekmenedzser, tréner

Ancsi közel két évtizedes ifjúsági- és közösségfejlesztő tapasztalattal rendelkezik, saját civil szervezetében is igyekszik az őt megkereső fiatalokat mentorként támogatni, egyéni módszereivel közösséggé formálni. Közel 5 éve cégek megkeresésére tréning és coaching eszközök alkalmazásával nyújt segítséget a csoportok és vezetőik számára a hatékonyság és a mindenki számára élhető környezet megteremtése érdekében. A játékosság és a tapasztalati tanulás korosztálytól függetlenül munkájának alappillére, már 2016 óta követte alapítványunk munkásságát önfejlesztésként, majd idén munkatársként is bekapcsolódott tevékenységeinkbe. Projektmenedzserként saját szemléletét igyekszik belevinni munkájába, a természettel való kapcsolódás, a játék, a zene és művészetek mind ennek részei. Alapítványunk marketing feladatain keresztül osztja meg a nagyvilággal eredményeinket, értékeinket, a csapatnak 2023 március óta tagja.

Csizmazia Katalin

projektmenedzser, pedagógiai szakértő, mentor

A Rogers Akadémia alapítója és vezetője, spanyol-angol szakos tanárként végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Hagyományos iskolában kezdett tanítani, majd pár évig párhuzamosan a közoktatásban és az alternatív Rogers Iskolában dolgozott. 1990-től főállásban a Rogers iskola középiskolájának kialakításáért volt felelős. 2012 óta a Rogers Akadémia, a Rogers Középiskola utódjának vezetője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik tananyagfejlesztésben és pedagógiai programok kialakításában. Számos alternatív oktatási projektben, módszertani fejlesztésben, tematikus napok szervezésében vett részt. Két fiú és egy lány édesanyja.