Képzéseink

Személyközpontú Trénerképző Program

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány 200 órás Személyközpontú Trénerképző Programja pedagógusoknak, felnőttképzéssel, ifjúsággal foglalkozó, segítő szakmában tevékenykedő szakembereknek a nem-formális tanulás szellemében.

Részletek

Érzelmi intelligencia fejlesztése élményközpontú módszerekkel

30 órás akkreditált pedagógusképzésünk az érzelmi intelligencia-fejlesztés pszichológiai, pedagógiai hátterével foglalkozik. Ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, szabadidő-szervezőknek, ifjúságsegítőknek.

Részletek

Reziliencia-fejlesztés drámával és játékkal alapozó képzés

30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzésünk dráma- és játékpedagógiai technikákat ötvöz a reziliencia-fejlesztésben. A tréninget ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, szabadidő-szervezőknek, ifjúságsegítőknek.

Reziliencia-fejlesztés – Játékpedagógiai elemek elmélyítése

30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzésünk az alapozó képzést követően végezhető el. Célja a játékpedagógiai eszközkészlet bővítése; az oktatási célú játékmódszerek és játékosító technikák, valamint a társasjáték-pedagógia elsajátítása.

Reziliencia-fejlesztés – Drámapedagógiai elemek elmélyítése

30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzésünk az alapozó képzést követően végezhető el. Célja a pedagógusok reziliencia-fejlesztéssel kapcsolatos drámapedagógiai eszközkészletének a bővítése, ajánljuk az egyéni bánásmódot igénylő gyermekekkel és a tanulási vagy érzelmi, viselkedésbeli nehézségekkel küzdő tanulókkal folytatott munkához is.

Játékbarát iskolák támogatása

A 30 órás akkreditált képzés során a pedagógusokat és az iskolai kisegítőszemélyzetet egy olyan úton kísérjük végig, amelyen járva képesek lesznek a szabad játékot támogató iskolai kultúra meghonosítására intézményükben, és végig tudják vinni iskolájukat a játékbarát iskola cím eléréséhez vezető úton.

Vélemények

Nagyon jól éreztem magam a képzésen! Ez a három nap teljesen elvarázsolt! Nagyon sok hasznos információval és játékkal a tarsolyomban tértem haza.

Izgalmas és kihívásokkal teli volt az együtt töltött idő. Rengeteget tanultam magamról, az érzelmi intelligenciáról, a játékról és a tréneri működésről. Szívből ajánlom nyitott, érdeklődő embereknek.

Arra emlékszem, hogy egy-egy játékblokk után mindenki sietve nyúlt a jegyzetfüzete után, hogy biztosan emlékezzen az egyes zseniális feladatokra. Játék közben persze nem lehetett, minket felnőtteket is magával ragadott.

Szuper képzés, profi trénerekkel! Ha egy jó élményt szeretnél szerezni magadnak sok gyakorlattal, ne habozz, jelentkezz!!!

Aktuális képzések

A korai iskolaelhagyás megelőzése, a megbirkózás képességének fejlesztése – reziliencia-fejlesztés alapozó képzés -, drámával és játékkal általános és középiskolában
2020. október 26-28., Veszprém
Jelentkezés: https://forms.gle/LtGnBc3bpYZWK7417