Projektek

Tudatosan a világban

add class h_bar orange

2019 augusztusában elindult az első Európai Szolidaritási Testület projektünk! Izgatottan várjuk első ESC önkéntesünket, Török Tamást Szlovákiából, Felvidékről. Tomi közgazdaságtant és vállalatmenedzsmentet tanult, majd az elmúlt években elkezdett érdeklődni a humán területek iránt, így kereszteződött útja a miénkkel. Már 2017-ben kapcsolatba kerültünk egymással, amikor is még az EVS-program keretein belül érdeklődött az önkénteskedés lehetőségeiről. Akkor végül nem csatlakozott hozzánk, azonban most újra aktuálissá vált számára a kérdés, és most örömmel csatlakozott az első Est-programunkhoz.

Tamás 9 hónapot tölt nálunk, eleinte a Rogers Akadémia mindennapjaiba kapcsolódik be, majd idővel megismeri az oktatási projektjeink világát is. Így szeretnénk bevezetni őt a non-formális és informális tanulás-tanítás területén végzett munkánkat, remélve, hogy a megismert módszereket a későbbi munkája során is hasznosítani tudja majd. Reméljük, hogy az Akadémián egyfajta példakép szerepét is be tudja tölteni a diákjaink számára: azáltal, hogy ő maga fiatalként úgy döntött, kipróbálja magát külföldi környezetben, a diákoknak is példát nyújt a mobilitásra, a nyitottságra, a vállalkozószellemre.

Program: Európai Szolidaritási Testület
Pályázati kategória: Önkéntes projektek
A projekt kezdete: 2019.08.01.
A projekt vége: 2020.07.31.
A projekt futamideje: 12 hónap
Pályázati azonosító: 2019-2-HU01-ESC11-061379
Az Európai Bizottságtól kapott támogatás összege: 6.616 EUR

“Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a weboldal és a rajta található anyagok a szerző nézeteit tükrözik, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.”