Megvan az az érzés, amikor végigolvasol egy igazán jó könyvet, és azzal a bizonyos boldog, elégedett, meleg és mégis kicsit üres érzéssel csukod be, reménykedve, hátha még tart egy kicsit?

Na, pontosan ilyen volt London a Rogers Alapítvánnyal!

Megismertük Normant, az igazi Angol trénert, aki egy pillanatra se engedett az önbizalmunk, énképünk fejlesztéséből (You can do it!), és abból, hogy ezt át is tudjuk adni a következő generációknak. Így lett a power posing, a pozitív attitűd, és került elő számtalan jó tulajdonságunk, képességünk, amit szerényen (de serényen) húzott ki belőlünk. Így ültünk teljes idegbajban az „állásinterjún”, magunkat kihúzva, mélyeket lélegezve, kergetőző gondolatainkat pozitív mondatokba szedve, nevetve és szörnyülködve, egymásnak fordítva, fejlődve, és a napokat egyre jobban élvezve. És én így fogom ezt átadni a gyermekeknek és fiataloknak, a sok-sok Londoni élményt önmagammal jól összekeverve.

És láttuk Londont. Éjjel és nappal, tele emberekkel, boltokkal, múzeumokkal és nevezetességekkel, metró-idézetekkel, kávézókkal, előgyártott kajával, Tower Bridge-el, szűk utcákkal, és sok-sok új élménnyel, amiket, első nagyobb utazásom révén, sosem felejtek el.

És láttuk egymást. Tele szeretettel, kedvességgel, jó kedvvel és fáradtsággal, együtt lakva, beszélgetve, kártyázva és főzve, arcokat vágva és nevetgélve, egymást szép lassan megismerve, és hajnalokba nyúlóan, karikás szemekkel a fotelokban fetrengve. Minden napra új programokat tervezve, majd a délutáni dugóban, az emeletes buszon, irányukba átkozódva (nem) közlekedve. Metrózva, és még többet metrózva, együtt a magasban, színházban, múzeumban, sétákon és utcai produkciókon. Ezeken ámulva, majd nagy mosollyal összenézve, egymást egyre jobban elfogadva és megkedvelve.

Tíz nap, kiszakítva az életből, tele új emberekkel, élményekkel, önmagunkkal, a képzésen és azon kívül is, méltán viselve a Dramatic changes nevet, amit, sanda sejtésemmel élve, nem csak nekem hozott meg.

Kőszegi Bálint

Dramatic Changes - Nemzetközi tevékenységek

• Dramatic Changes - Trénerképző Londonban

2015. október 21 - 31 között a Londonban zajlott le a Dramatic Changes első trénerképzője.

• Dramatic Changes - Trénerképző Londonban - 2

2016 februárjában Londonban zajlott le a Dramatic Changes második trénerképzője.

• Londonban jártunk - Beszámoló a zárótalálkozóról

• Londoni utózönge - Beszámoló a zárótalálkozóról

Magyarországon lakom, Európa szívében. Itt ébredek minden reggel, az itteni légkört szívom magamba: feszültség, pesszimizmus, pillanatnyi örömökkel fűszerezve. Számomra nagy

• Dramatic Changes - Trénerképző Lodzban