A rendezvényre ifjúsági területen dolgozó szakemberek (pedagógusok és leendő tanárok, szociális munkások, táborvezetők, animátorok...) jelentkezését várjuk akár a formális-, akár a nem formális oktatás területéről. Gyakorlatorientált interaktív workshopunkon bemutatjuk ARTPAD (Achieving Resilience Through Play and Drama) nemzetközi Erasmus+ projektünk eddigi eredményeit; dráma- és játéktechnikák megismertetésével igyekszünk segíteni mindennapi munkátokat.

HELYSZÍN: ELTE Illyés Sándor Szakkollégium, 1117 Budapest Nándorfejérvári út 13.

IDŐPONT: 2018. július 10. kedd 9:00-17:30 és július 11. szerda 9:00-15:00

Programunk:

• Bevezetés a reziliencia témájába
  • A pozicionális dráma módszere (drámajáték katalizátorok segítségével
  • A szerepjáték módszere (playback technikák, improvizatív drámajáték)
  • Play-Way (a szabad játék tudománya)
  • A szakértői köpeny módszerének bemutatása esetpéldán keresztül
  • Drámajátékok, mozgásszínházi technikák

A programon összesen 20 fő számára tudunk helyet biztosítani. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken érhettek el: REGISZTRÁCIÓ.

További információk a projektről: www.rogersalapitvany.hu.

A rendezvénnyelkapcsolatban érdeklődni Karsai Veronika projektvezetőnél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

ARTPAD 2018.07.10 11 Program 1

ARTPAD - Magyarországi tevékenységek

• Játék és szín-játék - Fejlesztés drámával és játékkal - Élménynap - meghívó

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány nagy örömmel hív meg minden érintett szakembert „Játék és szín-játék” Élménynapjára!Ezen a napon az ARTPAD

• Játék és szín-játék - Fejlesztés drámával és játékkal - Élménynap

2017. február 21-én rendezzük a játék és dráma témájú Élménynapunkat Budapesten, az RS9 Színház termeiben.A rendezvény célja az ARTPAD (Játékkal

• Development through play and drama – Day of Joy

At the 21st of February 2017, a „Day of Joy” will be organized in Budapest, Hungary, as part of the

• Nemzetközi ARTPAD konferencia

2018. június 25-én tartjuk nemzetközi ARTPAD konferenciánkat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karral közösen.  Az esemény munkanyelve angol!

• Dráma és játék tréning

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány nagy örömmel hív meg minden érintett szakembert Drámával és játékkal a korai iskolaelhagyás ellen programjára!A rendezvényre

• Play and Drama – a route for resilience - registration is closed

We are sorry to inform you that the registration has closed to this conference, as we are fully booked. In