Fészek - A jó és a rossz harca...

Immár harmadik alkalommal játszottunk, foglalkoztunk és szereztünk élményeket a FÉSZEK-ben!
Szombaton a jó és a rossz harca volt terítéken. Hogyan lehet a jóból rossz, a rosszból jó? Mi kell hozzá, hogyan érhetjük el? – Kérdeztük magunktól, és adtuk is meg rá (saját) válaszunkat. A szeretet, az egymásra (és önmagunkra) való odafigyelés, a közös játék, az együtt töltött idő és persze az önfeledt kacagás, a nagy mosolyok segítenek minket ebben a legjobban!

Sokat beszélgettünk, felépített otthonunkban megbújva, közösen összeülve vártuk a reggelt, hogy jót csinálhassunk a rosszból. Pályát építettünk a nagy golyónak, átkeltünk az árvízen és megtaláltuk a kincset is! Hegyet másztunk és megszürkültünk, majd közös erővel szereztük vissza színeinket, hogy újra együtt pompázhassunk. És rajzoltunk, játszottunk szabadon, gondolkodtunk közösen, újabb élményekkel gazdagodva töltöttük együtt ezt a szombati napot.
Várunk mindenkit a következő FÉSZEK alkalomra is, ahová cserfes módon beszökött az ősz. Kérdezzük meg együtt, mit is hozott magával!