20160910 131100 Large

Örömmel jelentem, hogy most szombaton (Szeptember 10.-én) megtartottuk az első nyílt napot a FÉSZEK-ben!

Ezen a kellemes délelőttön már izgatottan vártuk első ifjú résztvevőinket. A kezdeti közös beszélgetés után egy kellemes játékkal és aktivitással teli programmal készültünk számukra, barangolás a várázsvilágban címmel, míg a délután a szabad játék és a beszélgetés jegyében telt.

A tér megtelt mágiával, kalandokkal, messziről jött utazókkal, sok-sok nevetéssel és persze a küzdelemmel a varázsvilágok megmentéséért. Sárkány Laci "Brémai muzsikus" által megismerkedtünk a hangokkal, a zenével, és az egymásra való figyelem csodájával. Közösen zenéltünk, találkoztunk igazán különleges hangszerekkel, melyekből együtt csaltunk ki legszebb közös ritmusaikat.
Délután pedig folytattuk kalandunkat a világban, immár szabadon játsszva, rajzolva, beöltözve, világokban utazgatva, holdakat irányítva és hatalmas katasztrófákat elhárítva, miközben jót csináltunk a gonoszból.

A nap végén pedig együtt értékeltük, hogy mennyire jól is éreztük magunkat.

Várunk Titeket továbbra is a következő nyílt napunkra. Jelentkezzetek, gyertek el, ismerjük meg egymást és érezzük igazán jól magunkat!

Bálint