WP 20161008 11 49 19 Pro CustomA gyerekek megérkeztek és hamar belelendültek a játékba. Többnyire jó playworker módjára nem szóltam, és nem szálltam bele a játékukba. Persze azért időnként bevontak, meg néha kedvem volt beszállni és csinálni valamit. Akkor mit csináltam?

DSCN5077 Large

Most szombaton kirepültünk a FÉSZEK-ből, egészen a nagy erdőig, ahol egy igazán kellemes napot töltöttük el!
Vándoroltunk vízmosásban, ösvényeken és azokon túl is, miközben összegyűjtöttünk mindent, amit csak érdemesnek találtunk. Zacskóinkban gallyak, makkok, fakérgek, levelek gyűltek fel, melyeket a FÉSZEK-ben fogunk felhasználni.
Az erdő mélyén pedig megtaláltuk helyünket, ahol egyből tábort is bontottunk. De mi is hiányzik az igazi táborozáshoz?

20160917 101853 Large

Szombaton ismét találkoztunk a FÉSZEK-ben, ahol egy újabb mozgással, zenével és nevetéssel teli napot éltünk át!

Ismét bővült a csapat, és a reggeli beszélgetés után már utaztunk is a tündék (elfek) titokzatos világába!
Megnéztük, hogy kik ők, hogyan
gondolkodnak, és hogy miért is fontos számukra a természet. Ebből a benne élő állatok se maradhattak ki. Csendben figyeltünk, „meditáltunk”, hallgattuk kedvenc dallamaikat, ahogy csendes melódiában mutatta meg nekünk a természet nyugodt, erőteljes hangját.

Fészek - A jó és a rossz harca...

Immár harmadik alkalommal játszottunk, foglalkoztunk és szereztünk élményeket a FÉSZEK-ben!
Szombaton a jó és a rossz harca volt terítéken. Hogyan lehet a jóból rossz, a rosszból jó? Mi kell hozzá, hogyan érhetjük el? – Kérdeztük magunktól, és adtuk is meg rá (saját) válaszunkat. A szeretet, az egymásra (és önmagunkra) való odafigyelés, a közös játék, az együtt töltött idő és persze az önfeledt kacagás, a nagy mosolyok segítenek minket ebben a legjobban!

20160910 131100 Large

Örömmel jelentem, hogy most szombaton (Szeptember 10.-én) megtartottuk az első nyílt napot a FÉSZEK-ben!

Ezen a kellemes délelőttön már izgatottan vártuk első ifjú résztvevőinket. A kezdeti közös beszélgetés után egy kellemes játékkal és aktivitással teli programmal készültünk számukra, barangolás a várázsvilágban címmel, míg a délután a szabad játék és a beszélgetés jegyében telt.