Helyszín

1086 Budapest, Vas utca 16.
1086 Budapest, Vas utca 16. (Casa de la Musica épülete)

Részvételi díj

10000 forint / hónap (az első alkalom minden esetben ingyenes)

Telefonszám:

Játssz velünk!

only leaves with birdy side

FÉSZEK

a játék tere
játszóház másképp

mesével, zenével, szabad játékkal,

természet közeli programokkal

fejlesztés Fizikai, Értelmi, Szociális, Emocionális, Kreatív szinten

Error while rendering contentarray particle.
Létfontosságú számunkra a gyerekek és a fiatalok érzelmi intelligenciájának, szociális, kooperatív és motorikus készségeinek fejlesztése, a kritikai gondolkodás kialakulásának támogatása. Célunk a nyitott, felelős, a fenntarthatóság iránt érzékeny attitűd formálása.

Alapítványunk 10 éve foglalkozik a személyközpontú oktatás különböző formáinak Magyarországon történő meghonosításával, terjesztésével. Jelenleg a Rogers Akadémián középiskolásokkal foglalkozunk, hazai és nemzetközi projektjeinkben pedig tananyagokat fejlesztünk és adaptálunk, valamint képzéseket valósítunk meg, többek között az érzelmi intelligencia-fejlesztéssel, a játékkal, a drámával és a környezeti neveléssel kapcsolatosan.

A FÉSZEK “játszóházunkban” e területekről szerzett tapasztalatunkat szeretnénk felhasználni, integráltan foglalkozva a gyerekekkel, segítve őket abban, hogy sikeresen beilleszkedjenek közösségeikbe, valamint megbirkózzanak az eléjük kerülő kihívásokkal. A személyközpontúság elveit követve minden gyerek egyéni fejlődését figyelemmel követjük és támogatjuk, személyes vágyait és terveit kreatívan beépítjük a programba.

A FÉSZEK egy olyan, 6-12 éves korosztály számára specializált környezet, ahol a természet, a zene, a tánc a dráma és az élmény alapú nevelés, a közös kinti- és benti programok, a szabad játék vagy a strukturált, komplex és tematikus (szerep) játékok segítségével biztosítunk teret a Rogersi alapelvek (empátia, hitelesség, bizalom, nyílt kommunikáció, pozitív odafordulás) mentén való fejlődésre.

A program vezetője

pszichológus

Adataink

Rogers Személyközpontú Oktatésért Alapítvány

Cím
1126 Budapest, Beethoven utca 6.
info@rogersalapitvany.hu
Bankszámlaszám