A ViPER projektünk keretében folyó Belső Akadémia képzéssorozatunk márciusi találkozóján a Kulissza Készségfejlesztő Alkotóműhelyből Kamenik Klaudia és Szilágyi Diána tartott nekünk foglalkozást a dráma, a zene és a tánc fejlesztő hatásáról. Az elméleti bevezető után mi is „hang-oskodtunk”: a teremben található eszközök és saját testünk segítségével keltettünk zajokat a megadott szabályok alapján, hallhatóvá tettük szívünk ritmusát és hangok által megidéztünk egy tóparti naplemente hangulatát.

EU footer Viper

VIPER - Magyarországi tevékenységek

• ViPER márciusi trénerképző találkozó

• ViPER játékmunka alapú játszóház Pálfán

A 2014 novemberi ViPER képzés olyan nagyon felvillanyozta Görgey Etelkát, hogy elhatározta, ki is próbálja, hogyan is működik ez a

• ViPER képzés Simontornyán

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy pedagógia szakos hallgatóként a Rogers Alapítványnál végezhetem szakmai gyakorlatomat. Még szerencsésebbé tesz az, hogy

• ViPER reflexiós találkozó

A sikeres simontornyai játékmunkás trénerképzés után ViPER-es csapatunk egyéni utakra tért, mindenki a saját környezetében próbálgatta a tanultak alkalmazását. Március

• ViPER - Belső Akadémia indul a Rogers Alapítvány szervezésében

A Játékos Önkéntesek – ViPER – projekt keretében trénereket kell képeznünk a játékmunka terén. Mivel a játékmunka megközelítése (spontán, szabad

VIPER - Nemzetközi tevékenységek

• Engedjük játszani a gyerekeket! - ViPER Trénerfelkészítő képzés Innsbruckban

2014 november végén Innsbruckban volt a ViPER projekt következő találkozója, amely egyben egy kétnapos trénerfelkészítő alkalmat is magába foglalt. A

• Nemzetközi megvalósíthatósági tanulmány (English version)

• Elkészült a nemzetközi megvalósíthatósági tanulmány a Játékos önkéntesek projektben!

Hét ország együttműködésében elkészült a Játékos önkéntesek alapkutatás tanulmánya. A tanulmányban azt vizsgáljuk, hogy mennyire nyújt újat a játékmunka megközelítés