Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Párbeszéd szavak nélkül – a találkozások öröme

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány szervezésében

A mindennapok során a szavak és a megszokott kommunikációs formák gyakran terelik el a figyelmünket a találkozások öröméről. Minden találkozás lehetőség a másikhoz való kapcsolódásra, megértésre, elfogadásra.

E két napos workshop során a mozgás és az önfeledt játékok segítségével a találkozás jelenébe kerülünk. Lehetőségünk lesz megélni a találkozás autentikus örömét, miközben felfedezhetjük saját lehetőségeinket és korlátainkat is.

A workshopot Turóczi Levente vezeti, aki a berlini Michael Chekhov International Academy-n a két éves instruktori képzésen vesz részt, miközben hamarosan „képesített” bohóc lesz Budapesten az artista iskolában.

Alapítványunk trénere ezen a workshopon is az érzelmi intelligencia, játékpedagógia, a mozgásszínház és a Chekhov technika elemeit hívja segítségük a gyakorlatok során.

Mind a két napra kényelmes ruhával, kényelmes "tornatermi" cipővel, edzőcipővel érdemes készülni.

A workshop vezetője: Turóczi Levente

A workshop időtartama: 2 nap - 2 * 6 óra

A workshop időpontja: 2019. április 19-20. - mindkét nap délután: 1330-1830

Helyszín: RS9 Színáz (fehér terem) - 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 9.

A workshop díja: 18 000 Ft/fő

Kedvezményes részvételi díj: (2019. árpilis 01-ig): 16 000 Ft/fő

  

Az adatkezelés a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdése alapján, a honlapon regisztrált felhasználók önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulásával történik.