Creativity

Originality

Imagination

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Játékismeret a nevelési gyakorlatban

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány örömmel hirdeti meg „Játékismeret a tehetséggondozásban” képzés gyakorlatközpontú, pedagógusokra, ifjúsági segítőkre szabott változatát!

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a társasjátékok rengeteg pedagógiai és nevelési lehetőséget hordoznak magukban, melyek a gyakorlatorientált képzés során ismerhetőek meg. Jellegük és alkalmazhatóságuk szerint csoportosítva, a fejleszteni kívánt területekre és képességekre lebontva mutatjuk be mindezt résztvevőink számára.

Képzésünk résztvevői megismerkednek az absztrakt és társas játékok alaptípusaival oktatásuk előnyeivel, lehetőségeivel. Alkalmazható alap stratégiai és taktikai elemekkel egészítjük ki, melyek az a kompetencia-fejlesztés számos területén, a különféle nevelés-oktatási intézményekben is hatékonyan alkalmazhatóak.

• Biztos tájékozódás az absztrakt és társasjátékok világában
  • Igényként megfogalmazott célhoz, nevelési, pedagógiai feladathoz megfelelő játék választása
  • Adott csoport számára megfelelő játékok kiválasztása az életkori, illetve egyéb mentális, illetve fizikális tényezők figyelembe vételével
  • Egyszerűbb rekvizitek megalkotására, elkészítésére való játékalkotási alap készség
  • Friss, a játék piacon illetve az irodalomban megjelenő új játékok értékelésére edukatív, tehetséggondozási szempontból
  • Adott játék bonyolultságának, illetve játszhatóságának megállapítása
  • A társas és logikai játékokban rejlő oktatási és nevelési lehetőségeket hatékony kiaknázása
  • Adott csoport számára adekvát játék bemutatása, játékoktatása

A képzés vezetője: Jesztl József

Képzés időtartama: 16 óra (2nap)

A képzések időpontjai: A képzés a jelentkezések alapján indul

Helyszín: Rogers Akadémia, 1113 Budapest, Vincellér utca 33. 1. emelet 2.

A képzés díja: 16.000 Ft