Creativity

Originality

Imagination

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Bálint csoport

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány örömmel hirdeti meg „Bálint csoport” esetfeldolgozó képzést pedagógusok és ifjúságsegítő szakemberek számára!

A Bálint Mihály életművén alapuló strukturált esetmegbeszélés által a csoport tagjai technikákkal, megoldási és fejlesztési módokkal, eszközökkel, egyéni problémamegoldási lehetőségekkel gazdagodnak.

A Bálint csoportot elsősorban a fejlődés, a mélyebb, interperszonális megértés iránt nyitott pedagógusoknak és ifjúságsegítőknek ajánljuk, akik szívesen dolgoznának fel eseteket elfogadó, proaktív és professzionális környezetben.

Célunk egy olyan koherens, támogató csoport építése, amely elősegíti az eset(ek) feldolgozását és megoldását. Emellett a tantermi, órai folyamatok kezelését és a tanár-diák kapcsolat hatékony fejlesztését is. A bio-pszicho-szociális látásmód kialakításával fejlődik az érzelmi intelligencia, áttételesen pedig a kiégés, pályaelhagyás folyamata is visszaszorul.

• Az eset részletes ismertetése

• Tisztázó, mélyítő kérdések megfogalmazása

• Az eset csoportos diszkussziója

• Reflexió a tevékenységre

A képzés vezetője: Kovács Diána
Képzés időtartama: alkalmanként 1,5 óra
A képzés időpontja: A képzés a jelentkezések alapján indul
Helyszín: Rogers Akadémia, 1113 Budapest, Vincellér utca 33. 1. emelet 2.
A képzés díja: alkalmanként 4000 Ft/fő